browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Почивка на море на Южното Черноморие

созопол
Posted by on 28.07.2016
Сезонът на летните ваканции стартира, а офертите за почивки на море стават все по-атрактивни. Ако все още се чудите накъде да поемете, няма нужда да дълго да се питате. Побързайте и разгледайте невероятните оферти за почивки на море по Южното ни Черноморие за 2016. Ще попитате: „Защо на юг?“ Причините са доста. На юг винаги е по-топло, времето е много по-устойчиво и курортите определено си струват. Ако на север вали или захладнее, то на юг няма да усетите нищо от това. Забележете прогнозите и метеорологичните карти за Южното Черноморие – почти винаги е слънце и приятни 27-30 градуса. Освен климатичните предимства, почивките на море на Южното Черноморие обещават и прекрасни места, които можете да посетите по време на ваканцията си. Да, когато сме на море, най-вече обичаме плажа и романтичните вечери край морето. Но винаги е хубаво да натрупаме и още впечатления от местата, на които сме били. Да посетим интересни забележителности и събития, да се запознаем с интересни хора. Какво можем да видим на юг? Местата са многобройни и всяко по своему е интересно и уникално.

Несебър

Несебър е един от най-популярните, интересни курорти и исторически град от Южното Черноморие. Прословутата Вятърна Мелница, до която всеки, стъпил на това място, непременно се снима, е едно от най-красивите кътчета на Несебър. Ще ви впечатлят особено старият град с интересната си архитектура от гръцко и римско време, невероятните ресторанти с морски ястия на брега на морето и, разбира се, многото прекрасни хотели, които ще ви изненадат с отлични оферти. Можете да изберете хотел или къща за гости в стария град, където всички постройки са в автентичен старинен стил. А можете и да си харесате някой от многото хотели в по-новата част или на самия бряг на морето. В момента офертите на повечето хотели за почивки на море по Южното Черноморие през 2016 предлагат пакети ол инклузив с басейн, шезлонг и чадър в порядъка на 400-800 лева за 5 нощувки в силния сезон. Хотел „Мелницата“, хотел „Роял Палас“, Сол Несебър Маре Ризорт и Аквапарк  и още, и още. Това са само част от красивите хотели с отлични условия, които ще Ви осигурят пълноценна почивка на море в Несебър.

Созопол

Още едно уникално място, което е любимо както на българи, така и на чужденци. Впечатляващата архитектура на сградите в стария Созопол, множеството ресторанти с неповторима кухня, архитектурните забележителности, летният театър – всички те правят Созопол едно невероятно и романтично място за лятна ваканция. Фестивалът на изкуствата „Аполоня“ също е тук. Непременно разгледайте програмата и се възползвайте, няма да съжалявате. Созопол също предлага хотели и къщи за гости с отлични условия и атрактивни цени. Един от най-атрактивните комплекси например – Апартхотел „Грийн Лайф Бийч Резорт“ – предлага оферта за 5 нощувки в силен сезон за 850 лв – ол инклузив хранене, басейн, масаж, фитнес и други. Атрактивна оферта ще ви предложи и хотел „Лагуна Бийч“ – в слаб сезон 495 лв за 5 нощувки и в силен сезон 605 лв.. Хотелът предлага в пакета хранене на база ол инклузив, ползване на вътрешен и външен басейн, чадър, шезлонг, фитнес зала и други. Изборът е голям. Остава само да разгледате офертите на https://www.onfire.bg/bg/offers/category/171/Yuzhno-Chernomorie-171.html и да натиснете бутона за резервация. Колкото по-навреме, толкова по-добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *